Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Investorforum i Larvik

19 mars, 17:00 - 19:30

Gratis

Velkommen til investorforum!

Her får du muligheten til å møte spennende vekstselskaper fra regionen og bli kjent med lokale investorer. Denne gangen er vi på Colab i Larvik.

Selskapene som skal pitche denne dagen er:

 

Bli bedre kjent med selskapene:

HydroMagic Farms

Daglig leder: Tim Ryder

HydroMagic Farms skal i første runde bygge et imponerende anlegg for matproduksjon i Vestfold. Anlegget benytter sirkulærøkonomi og skal levere både ferske grønnsaker og foredlet fisk direkte til markedet. Med lokal forankring og fremtidsrettede planer for skalering er dette en unik investeringsmulighet.

Kapitalbehov: 5 MNOK

Little Feather

Daglig leder: Anne M. Bjerke

Little Feather lager digitale barnedagbøker for småbarnsforeldre. I forhåndsdefinerte maler kan foreldre legge inn små og store begivenheter når de skjer. Man kan invitere venner og familie til å følge barnets utvikling. All informasjon som er samlet i den digitale versjonen kan printes ut i bokform for en selv eller som gave.

Kapitalbehov: 2 MNOK

Placepoint

Daglig leder: Peder Sunde

Placepoint jobber med løsninger for eiendomsutviklere slik at de kan gjøre gode og profitable avgjørelser ved eiendomsinvesteringer. Ved å bruke analyser, AI rapporter og 3D modellering får eiendomsutvikleren et bedre beslutningsgrunnlag for sine investeringer. Selskapet har allerede produkter i markedet, en betydelig kundemasse og søker kapital til videre vekst.

Kapitalbehov: 10 MNOK

Real Training

Daglig leder: Arve Aasmundseth

Selskapsverdi etter emisjon MNOK 18. Selskapet selger grunnleggende brannopplæring med VR teknologi. Kunder er private og offentlige virksomheter; hvor årlige brannøvelser er lovpålagt. Selskap med gode resultater og solide kontrakter.

Kapitalbehov: 5 MNOK

 

Praktisk info:

Tid: 19.mars.2024, oppstart klokken 17.00

Sted: Kongegata 29, 3256 Larvik (Colab Larvik)

Vi starter med innlegg fra Kjetil Idås. Etter pitchingen blir det matservering, og tid til mingling og 1-1 samtaler.

 

Innlegg med Kjetil Idås – «Finansavisens neste forsidesak?»

I Vestfold er det nå en rekke lovende selskaper som søker både kompetanse og kapital for å vokse videre. Det er imponerende bredde, og flere har et globalt potensiale. Har noen av disse potensial til å bli omtalt på Finansavisens forside? Vår erfaring – ja, etter at flere av våre selskaper den siste tiden har klart å hente nødvendig kapital for videre vekst. Hvilke muligheter åpner dette for? Det skal Kjetil snakke litt om den 19.mars.

Detaljer

Dato:
19 mars
Tid
17:00 - 19:30
Kostnad:
Gratis

Sted

Colab Larvik
Kongegata 29
Larvik, 3256 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside