Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Investorforum i Horten

14 mai, 17:00 - 19:30

Gratis

Velkommen til investorforum!

Her får du muligheten til å møte spennende vekstselskaper fra regionen og bli kjent med lokale investorer. Denne gangen er vi hos Kobben på Forskningsparken Vestfold.

Selskapene som skal pitche er:

Tid & sted

Tid: 14.mai.2024

Sted: Raveien 205, 3184 Borre (Forskningsparken Vestfold)

Selskapene som skal pitche er:

Borro AS

Daglig leder: Claudio Montero

Borro er en spennende e-commerce markedsplass for deling av alt fra verktøy til hagemøbler. Med en tydelig miljøprofil og tilpassing til delingsøkonomi i dagens samfun. Selskapet søker investering til videre vekst. Selskapet baserer seg på ett sosialt nettverk.

Kapitalbehov: 5 MNOK

Verdivurdering: 23 MNOK

Dribblr AS

Daglig leder: Ken Andrè Wendel

Dribblr er et verdidrevet sportsteknologiselskap som utvikler det som skal bli fotballindustriens største rekrutterings- og karriereplattform. Målet til Dribblr er å samle fotballfamilien ett sted for å skape synergier mellom fotballklubber på alle nivåer, spillere, talentspeidere, trenere og fans.

Kapitalbehov: 10 MNOK

Verdivurdering: 32 MNOK

Ahoy AS

Daglig leder: Bengt Pettersen

Ahoy er en norsk nettbutikk med alt av båtutstyr for både båtfolk og folk i båt. Selskapet har over 14 000 produkter og søker kapital til videre vekst. Med en attraktiv inngang ser selskapet frem til å levere en ROI på 2,5-5x innen 3-5 år.

Kapitalbehov: 8-12 MNOK

Verdivurdering: 29.9 MNOK

Adminkit AS

Daglig leder: Pål Reinert Bredvei

Adminkit er et software selskap som leverer løsninger for personaladministrasjon, avtalehåndtering og GDPR-arbeidet for små og mellomstore bedrifter. Deres mål er at du som leder skal spare tid og få bedre struktur og kontroll på personal og administrative oppgaver.

Kapitalbehov:10 mill NOK

Verdivurdering: 105 MNOK

Gripr AS

Daglig leder: Knut Fredrik Ramstad

Gripr er et software selskap som gjør det enklere for håndverkere å sikre god dokumentasjon underveis i byggeprosjektene ved bruk av digitale verktøy. Selskapet søker investeringer til videre vekst i et lukrativt marked.

Kapitalbehov: 2 MNOK

Verdivurdering: 13.25 MNOK

 

Praktisk info:

Forskningsparken ligger på baksiden av universitetet. Det er gratis parkering på parkeringsplassen som hører til Forskningsparken.

Det blir innlegg fra Kjetil Olsen fra Sparebank1 Sørøst-Norge «Gründere – veien til finansiering». I etterkant av pitchingen blir matservering og mulighet til å snakke med selskapene 1-1.

 

Detaljer

Dato:
14 mai
Tid
17:00 - 19:30
Kostnad:
Gratis

Sted

Kobben
Raveien 205
Horten, Vestfold 3184
+ Google-kart
Telefon
40007790
Vis Sted nettside