Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Investorforum i Tønsberg

25 september, 17:00 - 19:30

Gratis

Vi inviterer til investorforum i Tønsberg!

Her får du muligheten til å møte spennende vekstselskaper fra regionen og bli kjent med lokale investorer. Høstens første arrangement blir på Gründerhuset Hi5 i Tønsberg.

 

I tillegg til pitching blir det innslag fra Tenden Advokatfirma, matservering og mulighet til 1-1 samtale med selskapene.

 

Selskapene som skal pitche:

Odin Chocolate AS

Kontaktperson: Kristoffer Klausen

Odin Chocolate er en spennende investeringsmulighet for den sjokoladeinteresserte. Selskapet har en egen sjokoladefabrikk i Hof og har allerede mange spennende produkter for salg i markedet.

Kapitalbehov: 5 MNOK

 

AgriSenze AS

Kontaktperson: Even Zimmer

AgriSenze er et Agritech selskap som leverer sensorer for bøndene. Med blant annet mulighet til å få nøyaktige nitrogenmål i sanntid, skal Agrizense forbedre bøndenes bunnlinje.

Kapitalbehov: 8 MNOK

 

Easy On-Off AS

Kontaktperson: Jon Herman Ulvensøen

Easy On-Off har utviklet en ny måte å ta på linser. Med sin unike design og brukervennlige funksjon skal dette selskapet gjøre livet enklere for tusenvis av linsebrukere.

Kapitalbehov: 4,15 MNOK

 

Triibe AS

Kontaktperson: Nicki Bisgaard

Triibe er et FinTech selskap som jobber for å samle all finansiell informasjon på en plattform. Gjennom en app har du full oversikt over dine midler hvor som helst i verden i samtid.

Kapitalbehov: 5 MNOK

 

Sortie AS

Kontaktperson: John T. Sviland

Sortie er en digital tjeneste hvor du kan organisere og dele viktig informasjon med dine nærmeste. Selskapet jobber for å hjelpe seniorer og alvorlig syke til et enklere og bedre liv.

Kapitalbehov: 3,5 MNOK

 

Ansettelse eller konsulentavtale, muligheter og risiko

Fra Tenden får vi høre fra Kjetil Bustad Egelie, som skal gi en kort innføring i hvilken tilknytningsform som er hensiktsmessig å velge når du skal ha folk til å utføre arbeidsoppgaver i en virksomhet – arbeidsavtale eller oppdragstakeravtale (konsulentavtale), og hvilke føringer arbeidsmiljøloven og annen arbeidsrettslig lovgivning legger for valget av tilknytningsform.

 

Påmelding er åpen.

 

Investorforum Tønsberg

Velkommen til investorforum på Gründerhuset Hi5.

28 deltagere
22 igjen, 5 dager igjen for å RSVP
Påmelding

Detaljer

Dato:
25 september
Tid
17:00 - 19:30
Kostnad:
Gratis

Sted

Grunderhuset Hi5
Rådhusgaten 1
Tønsberg, Vestfold 3126 Norge
+ Google-kart
Telefon
93693559
Vis Sted nettside